Servicii !

  • Construim websiteuri integral cu preturi de la 300 Euro

In functie de complexitatea websiteului dorit de dumneavoastra noi va ofertam costurile de constructie si de exploatare. In functie de necesitatea si solicitarea dumneavoastra putem corecta valorile de ofertare insa numai in urma unei discutii preliminare putem analiza aceasta situatie.

  • Construim websiteuri cu modele predefinite de la 150 Euro

In ultima perioada tot mai multe companii utilizeaza pentru expunere modele predefinite de websiteuri. In acest context SAAR Surfaces a incheiat o colaborare cu compania americana BoxeDart pentru imbogatirea portofoliului de modele predefinite. In aceasta situatie clientul vizualizeaza produsul de baza, dupa care se modifica conform solicitarilor acestuia. In functie de nivelul de dificultate noi va ofertam valoarea de constructie. Spre exemplificare un website cu 5 pagini modificate va costa 150 Euro, cel care va avea 10 pagini va fi facturat cu 200 de Euro si asa mai departe ...

  • Oferim hosting si achizitii domenii

La cerere va putem oferi si serviciile de gazduire a websiteurilor cu tarife negociate in functie de necesitati precum si asistenta si achizitie de domenii internet romanesti sau internationale.

  • Verificam si intretinem siteuri web 24/24 & 7/7

Specialistii nostri verifica si efectueaza mentenanta websiteurilor din portofoliul societatii zilnic, conform unui orar foarte bine stabilit.

  • Derulam campanii de promovare Google AdWord

Derulam campanii de promovare Google AdWords cu bugete predefinite si cu conditii foarte clar stabilite. Focusam campania la cererea dumneavoastra pe anumite arii de cautare, intervale orare sau zone geografice.

  • Realizăm înregistrarea și localizarea afacerilor

Vă putem înregistra locația afacerii în Google Maps, Apple Hărți și Waze, în mod profesional, permițând astfel modificările detaliilor de contact sau localizare în timp real.

  • Realizăm filmări și fotografii 2,7K cu drona

Avem posibilitatea de a capta foto sau video la o calitate 2,7K de la o înălțime de până la 300 m cu o dronă ce utilizează funcții cinematice avansate precum și stabilizare a imaginilor captate.

  • Elaborare concepte logo si multimedia

Avem specialisti care au pregatirea necesara pentru a elabora si corecta productii multimedia necesare atat in mediul online cat si mediul AV-HD. De asemenea avem capacitatea de a executa concepte si modificari logo sau manuale de identitate.